Ne puteți contacta: /Puedes contactar con nosotros:

sâmbătă, 15 octombrie 2011

"Împăraţii lumii" rezolvă de la Bucureşti criza globală Mai mult: "Împăraţii lumii" rezolvă de la Bucureşti criza globală

Şeful Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, a susţinut ieri un discurs, la Banca Naţională a României, pe tema “Uniunea Europeană, după criza datoriilor suverane”. Supranumit “premierul guvernului mondial”, belgianul e unul dintre cei mai influenţi oameni de pe întregul mapamond.

Mai mult: "Împăraţii lumii" rezolvă de la Bucureşti criza globală

Etienne Davignon (79 de ani) a sosit la Bucureşti la invitaţia guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pentru a vorbi despre criza globală şi cum poate ieşi lumea din ea. La eveniment au participat mai multe personalităţi de marcă din elitele politice şi economice: fostul preşedinte Ion Iliescu, foştii prim-miniştri Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu, foştii miniştri Daniel Dăianu, Sebastian Vlădescu, Adrian Cioroianu, Theodor Meleşcanu. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a rostit un discurs de inaugurare, după care au vorbit doi dintre cei mai influenţi oameni ai planetei: Etienne Davignon şi Richard Haass, preşedintele organizaţiei mondiale Consiliul Relaţiilor Externe. Etienne Davignon este şeful uneia dintre cele mai discrete organizaţii din lume. De la înfiinţare şi până în prezent, nici un român nu a făcut parte din Grupul Bilderberg, însă se spune că ţara noastră are doi reprezentanţi în Comisia Trilaterală, pe Mugur Isărescu şi pe Mihai Tănăsescu (senior advisor FMI), fost ministru al finanţelor şi fost director executiv adjunct la Banca Mondială. Potrivit Hotnews, guvernatorul BNR nu şi-a asumat public apartenenţa la acest grup, însă a admis că face parte din cercuri elitiste în care se discută viitorul planetei.
Ce sunt «Iluminaţii»?
Se zice că Iluminaţii sunt membrii unor societăţi secrete, care controlează afacerile lumii prin intermediul guvernelor şi al căror scop final este de a instaura o nouă ordine mondială, adică o lume condusă de un singur guvern.
Cine e Bilderberg? Iată ce zic adepţii teoriei conspiraţiei
Potrivit site-ul oficial, Grupul Bilderberg e un club de discuţii care reuneşte personalităţi mondiale. Organizaţia s-a constituit prima dată în 1954, în Olanda, fondator fiind prinţul Bernard al Olandei. Clubul poartă numele hotelului din localitatea Oosterbeek, unde a avut loc prima întâlnire. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că grupul, supranumit "Iluminaţii", conduce de fapt lumea. Iată ce susţin conspiraţioniştii:

Cele mai influente cluburi elitiste din lume sunt, în acest moment, Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe - al cărui preşedinte, Richard Haass, a fost şi el prezent ieri la întâlnirea de la Bucureşti -, Comisia Trilaterală, care a susţinut o şedinţă, tot în capitala României şi tot la Banca Naţională, cu exact un an în urmă, şi, mai mare peste toate, Grupul Bilderberg. Membrii "Bilderberg" sunt oamenii cei mai influenţi de pe planetă: politicieni, afacerişti şi bancheri.
Membrii Grupului Bilderberg şi ai celorlalte organizaţii elitiste conduc omenirea peste capii naţiunilor, independent de voinţa lor, răpindu-le libertatea. "Bilderbergii" se întâlnesc anual, trasează liniile directoare ale dezvoltării omenirii, apoi guvernele statelor aplică ceea ce au hotărât "Iluminaţii".
Membrii grupului fac parte din cele mai bogate familii ale lumii.
Ei au studiat în aceleaşi universităţi, în scopul formării unei optici identice referitoare la lumea înconjurătoare

«Creierele lumii» vor eficienţă, popoarele vor libertate
Majoritatea teoriilor conspiraţiei susţin că ideea de a conduce omenirea peste capii naţiunilor este veche. Conspiraţioniştii consideră că pe la începutul epocii moderne, cu aproximativ 300 de ani în urmă, nevoia celor îmbogăţiţi din activităţi industriale şi comerciale de a da jos nobilimea de la conducerea statelor a născut organizaţia numită Masonerie. Adepţii teroriei conspiraţiei susţin că a fost vorba de un adevărat "guvern mondial din umbră", care a tras sforile în toată lumea. După mijlocul secolului al XX-lea, Masoneria începe să-şi piardă din importanţă, locul ei fiind luat de organisme care nu şi-au mai ascuns identitatea şi şi-au asumat oficial rolul conducător al lumii. Părerile despre aceste organisme suprastatale sunt împărţite în susţineri şi critici. Unii spun că o decizie politică se poate lua mai uşor într-un grup restrâns, poate fi controlată mai eficient şi poate fi implementată mai rapid. Criticii se întreabă însă ce rost mai au alegerile libere şi unde mai este democraţia, dacă o entitate suprastatală conduce naţiunile. În aceeaşi ordine de idei, politologii atrag atenţia că o sută de minţi judecă mai puţin corect decât o sută de milioane de minţi. Adică eliminarea maselor din mecanismul de elaborare a deciziilor nu e în regulă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu